Solstrålen

logo

Solstrålen ligger i de dejligste omgivelser lige udenfor Ålsø. Vi er tæt på både marker, skov og hav, og det gør det nemt for os at følge med i, hvordan naturen ændrer sig, når årstiderne skifter.

Her i Solstrålen har vi også fokus på babytegn. Det betyder, at vi har nogle faste tegn, som vi laver med vores hænder, når vi for eksempel spiser. Det hjælper børnene til at få et sprog. 

Vi har også meget fokus på sansemotorik, som vi arbejder med både ude og inde. 

Velkommen til Solstrålen (Folder)

 

Vi er meget ude, hvor vi nyder omgivelserne omkring os og leger på vores nye legeplads. Her kan vi både få udfordret vores motorik, kreativitet og lege sammen. 

Vi har faste rutiner, som børnene hjælper til med. Det kan blandt andet være at gøre klar til frokost, og så synger vi den samme sang hver dag, inden vi spiser. 

Vi sætter meget tid af til leg, for vi mener, at det er her børnene udvikler sig mest - både sammen og hver for sig. 

Vi er stadig en meget ny institution, men vi glæder os til at få skabt traditioner omkring fødselsdage, højtider og andre begivenheder, som vi gerne vil fejre med børnene. 

Vi lægger vægt på et tæt forældresamarbejde, som er baseret på åbenhed og gensidig respekt. For at give jeres barn en så blid start som muligt i vuggestuen, ser vi gerne, at I eller en af barnets nærmeste er sammen med barnet i vuggestuen de første dage. En fast voksen fra personalet vil primært tage sig af indkøringen.

Tlf.: 51 18 33 99

Mail: amh@norddjurs.dk

Åbningstider: mandag–torsdag kl. 6.30-16.45. Fredag til kl. 16.

  • Solstrålen

    Ålsrodevej 3, 8500 Grenaa

Kontakt

Anne Mette Holm
S:Afdelingsleder