Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Samarbejde med lokale

Vi samarbejder meget gerne med lokale virksomheder, når det er relevant og muligt. Derudover besøger vi også gerne vores lokale attraktioner, når det giver mening. 

Kulturelle input er for os et must i hverdagen i Område Grenå, da det står os nært støtte op omkring nye tiltag i lokalområdet.

Når vi tager ud på tur, bliver vi ikke kun klogere på det sted, som vi besøger. Vi øver os blandt andet også i at forholde os til trafikken og snakker om alle de ting, som vi kommer forbi.


Samarbejde med biblioteket

Historiefortælling på det lokale bibliotek er noget af det, som vi gerne vil give videre til børnene. Når vi går en tur på biblioteket øver vi os i socialisere med andre og at sidde på rumpen og lytte. Det kan være en svær kunst at mestre i sig selv. Men øvelse gør mester, det er også med til at styrke fællesskabet blandt børnene.


Samarbejde med lokale attraktioner

Vi samarbejder også med flere lokale attraktioner, hvor vi kan blive klogere på den verden, vi lever i.

Derfor besøger vi også gerne både Museum Østjylland, Kattegatcenteret og Gammel Estrup, så vi både kan blive klogere på blandt andet historien, havet, naturen og landbrug.


Samarbejde med lokale haller

Alt personaler i Område Grenaas institutioner og i dagplejen er certificeret i DGI.

Det vil sige at det pædagogiske personale er klædt på af DGI Instruktører til at kunne varetage sig opgaver hvor, alt hvad der vedrører det motoriske, kan blive aktiveret igennem leg og andre aktiviteter. Derfor er vi også engang imellem på besøg i hallerne, hvor vi kan udfordre vores motorik, kondition og meget andet.